Преминаване на приложението към нова версия

Преминаване на приложението към нова версия

Имаме да споделим важно съобщение относно някои предстоящи промени в нашето любимо приложение и искаме да поднесем искрените си извинения за неудобствата, които това може да причини. Екипът ни работи неуморно, за да подобри Вашето преживяване, и сме развълнувани да споделим подробностите с Вас.

Преминаване към нова версия:

В непрекъснатите ни усилия да подобрим работата с приложението ви, преминаваме към нова версия. Тази актуализация носи множество подобрения - от по-елегантен дизайн до разширени функции и по-добра производителност. Вярваме, че тези промени ще повишат потребителското ви изживяване, като направят приложението по-интуитивно и приятно.

Глобална локализация:

С напредъка обаче идват и някои временни ограничения. Понастоящем нашето приложение е достъпно само в Северна Америка и ние отчитаме очакването на нашите глобални потребители да се присъединят към общността. Искрено се извиняваме за всяко разочарование, което това може да е причинило.

През следващите седмици работим усърдно, за да направим приложението достъпно за потребителите по целия свят. Това глобално разширяване включва:

1. Международна наличност: Потребителите извън Северна Америка скоро ще могат да изтеглят и да се наслаждават на приложението в съответните си региони.
2. Локализирано съдържание: Разбираме колко е важно да се свързваме с нашата глобална общност. Като част от този преход приложението ще включва локализирано съдържание, което ще го направи по-подходящо и ангажиращо за различните ни потребители.

Разбираме, че промяната може да бъде предизвикателство, и искрено се извиняваме за всички неудобства, причинени през този преходен период. Оценяваме вашето разбиране и търпение, докато работим за създаването на по-добро и по-приобщаващо приложение за всички.

Благодарим ви, че сте ценна част от нашата общност. Останете с нас за по-нататъшни актуализации и не се колебайте да се свържете с нашия екип за поддръжка, ако имате някакви въпроси или притеснения.
    Have more questions? Submit a request
      • Related Articles

      • Оптимизиране на езиковите предпочитания

        В основата на философията на дизайна на Moto Watch 100 е ангажиментът да останете свързани с предпочитанията си чрез избора си на свързаното мобилно устройство и приложение. Задаването на езика е лесен процес: 1. Изберете езика, който искате да ...
      • Отстраняване на проблеми с връзката в Новото Приложение Moto Watch

        Уважаеми потребители на Moto Watch, Извиняваме се за всички неудобства, които сте изпитали поради проблеми с връзката в приложението Moto Watch. Вашето безпроблемно изживяване е наш приоритет, и сме тук, за да ви напътстваме през обширен процес на ...
      • Важно известие: Ограничени настройки на разрешенията за приложението Moto Watch

        Надяваме се, че това съобщение ви намира за добре. Искаме да ви информираме за текущ въпрос, който може да повлияе на работата ви с приложението Moto Watch. Понастоящем се сблъскваме с ограничения в някои настройки на разрешенията, по-конкретно тези, ...
      • Актуализации за наличието на езици в новото приложение Moto Watch

        Уважаеми потребители на Moto Watch, разбираме, че някои от вас са срещнали трудности при достъпа до определени езици в приложението. Искрено се извиняваме за всички неудобства, които това може да е причинило, и искаме да ви информираме за стъпките, ...
      • Поставяне на китката и зареждане на Moto Watch 120

        За да осигурите точни показания и оптимална работа, е важно да носите и зареждате Moto Watch 120 правилно. Следвайте тези насоки за най-добро изживяване. Оптимално носене Ежедневна употреба: - Позиция: Носете часовника поне на една ширина на пръста ...