Az alkalmazás új verzióra való áttérés

Az alkalmazás új verzióra való áttérés

Fontos bejelentést kell tennünk szeretett alkalmazásunk néhány közelgő változásával kapcsolatban, és szeretnénk őszintén elnézést kérni minden kellemetlenségért, amit ez okozhat. Csapatunk fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy javítsuk az élményt, és örömmel osztjuk meg veletek a részleteket.

Átmenet egy új verzióra:

Folyamatos törekvésünkben, hogy javítsuk az alkalmazás élményét, egy új verzióra állunk át. Ez a frissítés számos fejlesztést hoz, a karcsúbb dizájntól kezdve a továbbfejlesztett funkciókig és a jobb teljesítményig. Úgy véljük, hogy ezek a változások javítják a felhasználói élményt, intuitívabbá és élvezetesebbé teszik az alkalmazást.

Globális lokalizáció:

A fejlődéssel azonban néhány átmeneti korlátozás is jár. Jelenleg az alkalmazásunk csak Észak-Amerikában érhető el, és elismerjük a globális felhasználóink várakozását, hogy csatlakozzanak a közösséghez. Őszintén elnézést kérünk minden frusztrációért, amit ez okozhatott.

Az elkövetkező hetekben szorgalmasan dolgozunk azon, hogy az alkalmazást világszerte elérhetővé tegyük a felhasználók számára. Ez a globális bővítés magában foglalja:

1. Nemzetközi elérhetőség: Az Észak-Amerikán kívüli felhasználók hamarosan letölthetik és élvezhetik az alkalmazást a saját régiójukban.
2. Lokalizált tartalom: Tisztában vagyunk a globális közösségünkkel való kapcsolat fontosságával. Ennek az átállásnak a részeként az alkalmazás lokalizált tartalmat fog tartalmazni, így relevánsabbá és vonzóbbá téve azt a különböző felhasználóink számára.

Megértjük, hogy a változás kihívást jelenthet, és őszintén elnézést kérünk az átmeneti időszak során okozott kellemetlenségekért. Nagyra értékeljük megértésüket és türelmüket, miközben azon dolgozunk, hogy egy jobb, mindenki számára befogadóbb alkalmazást hozzunk létre.

Köszönjük, hogy közösségünk értékes részei vagytok. Maradjatok velünk a további frissítésekért, és ha bármilyen kérdésetek vagy aggályotok van, forduljatok bátran a támogató csapatunkhoz.
    Imate li još pitanja? Predaj zahtjev