Frissítés a zenelejátszóról: miért tűnt el és mit tart a jövő

Frissítés a zenelejátszóról: miért tűnt el és mit tart a jövő

Kedves Moto Watch 100 felhasználó,

Szeretnénk foglalkozni egy jelentős változással, amely a 01.01.17 frissítés 2022. szeptember 23-i megjelenésével történt - a zenelejátszó funkció eltávolításával.

Miért távolították el a zenelejátszót?

A zenelejátszó eltávolításáról szóló döntést nem vették könnyedén. Kezdetben a zenelejátszó beállítása kulcsfontosságú része volt termékünk fejlesztési és frissítési ütemtervének. Az indítást követő adatok azonban azt mutatták, hogy ezt a funkciót a felhasználók többsége alulhasználta.

A Moto Watchnál elsősorban a következetes és pontos egészségügyi és fitneszmutatók biztosítására összpontosítunk, miközben biztosítjuk a zökkenőmentes felhasználói élményt. Felismertük, hogy jelentős mennyiségű fejlesztési időt és erőforrást fordítunk egy olyan funkcióra, amely a legtöbb felhasználó számára nem javítja jelentősen termékünket. Ez arra késztetett minket, hogy figyelmünket a Moto Watch 100 finomítására irányítsuk, hogy igazodjunk az eredeti céljaihoz, és több erőforrást fordítsunk a házon belüli Watch operációs rendszerünk fejlesztésére, a hibajavítások kezelésére és az általános funkciók javítására.

Mit tegyek, ha vissza akarom kapni a funkciót?

Megértjük, hogy egyes felhasználók elmulaszthatják a zenelejátszó funkciót, és kifejezték érdeklődésüket annak visszaállítása iránt. Bár nem tudjuk megerősíteni, hogy visszaállítják-e, kérjük, vegye figyelembe, hogy visszajelzései nem maradtak észrevétlenek. Szorosan naplóztuk és továbbítottuk kéréseit termékfejlesztő csapatunknak alapos megfontolás céljából.

A Moto Watchnál folyamatosan feltárjuk ügyfeleink kielégítésének és igényeik kielégítésének módjait. Biztos lehet benne, hogy visszajelzései továbbra is szerves részét képezik a folyamatban lévő megbeszéléseinknek.

Visszatér a funkció valamikor a jövőben?

Sajnos nem adhatunk végleges státuszt a zenelejátszó visszatéréséről, vagy nem adhatunk meg ütemtervet az ilyen visszaállításhoz. Javasoljuk azonban, hogy iratkozzon fel hírlevelünkre, vagy maradjon naprakész a bejelentések részlegünkre, hogy frissítse a zenelejátszót. Izgalmas fejlesztések vannak folyamatban, és szeretnénk Önt tájékoztatni minden lépésről.

Együtt haladunk előre.

Szeretnénk kifejezni őszinte hálánkat a megingathatatlan támogatásért és visszajelzésért az átmenet során. A zenelejátszó eltávolítása kihívást jelentő döntés volt, de lehetővé tette számunkra, hogy javítsuk kommunikációnkat, és jobban megértsük ügyfeleink igényeit és elvárásait.

Az Ön választása a Moto Watch 100 és a folyamatos támogatás arra ösztönöz minket, hogy folyamatosan finomítsuk és fejlesszük az órát, hogy megfeleljen az Ön igényeinek és preferenciáinak.

Ha segítségre van szüksége, vagy bármilyen kérdése van, elkötelezett ügyfélszolgálati csapatunk csak egy kattintásnyira van, készen áll arra, hogy segítsen Önnek.

Köszönjük, hogy részesei vagytok az utazásunknak, mivel továbbra is tökéletesítjük a Moto Watch 100-at, hogy megfeleljen és meghaladja elvárásait.

    További kérdései vannak? Kérelem beküldése
      • Related Articles

      • Regionális korlátozások és globális hozzáférés a Moto 360-on

        Ami a Moto 360-at illeti, a Wear OS rendszert úgy alakították ki, hogy túllépje a regionális határokat, zökkenőmentes élményt nyújtva az egész világon. A Wear operációs rendszer mögött álló tervezési filozófia biztosítja az egyetemes kompatibilitást, ...
      • Színházi üzemmód és a lefelé gomb konfigurációja

        Fokozd a Moto Watch 120 élményét a Színház móddal és a testreszabható Le gomb műveleteivel: Színházi mód - Zavarásmentes beállítások: Azonnal tompítsa le a képernyőt és tiltsa le az ébresztési gesztusokat a figyelemelterelés nélküli élmény érdekében. ...
      • Vízkárok megelőzése és kezelési tippek az okosórához

        A vízállóság értékes tulajdonsága az okosórádnak, de nem szabad elfelejtened, hogy nem minden körülmények között sérthetetlen. A készülék hosszú élettartamának biztosítása és az esetleges károk megelőzése érdekében kövesse az alábbi fontos ...
      • Dátum és idő beállítások a Moto Watch 120 számára

        Ezekkel a beállításokkal biztosíthatod, hogy a Moto Watch 120 a helyes dátumot és időt jelenítse meg: Szinkronizálja az alkalmazást - Automatikus szinkronizálás: A telefon dátum- és időbeállításai automatikusan egyeznek. 24 órás óra - Megjelenítési ...
      • A csukló elhelyezése és a Moto Watch 120 töltése

        A pontos leolvasás és az optimális teljesítmény biztosítása érdekében fontos, hogy a Moto Watch 120 órát megfelelően viselje és töltse. A legjobb élmény érdekében tartsa be az alábbi útmutatásokat. Optimális viselet Hétköznapi használat: - Pozíció: ...