Activiteit bijhouden met Moto Watch 120

Je Moto Watch 120 ondersteunt het bijhouden van meer dan 100 binnen- en buitenactiviteiten. Zo kun je beginnen met het volgen van je workouts:

Kies je activiteiten

1. Moto Watch Lite-app:

- Open de app en selecteer je horloge op het tabblad “Home”.

- Ga naar de apparaatinstellingen en tik op “Sportmanager”.

- Verwijder ongewenste activiteiten.

- Voeg tot 20 activiteiten toe onder “Kies sport”.

Een workout starten

- Snel starten: Druk op de onderste fysieke knop (indien niet gewijzigd).

- App Lijst: Druk op de bovenste fysieke knop en selecteer “Workout”.

Voordat u begint

- Doelen instellen (optioneel): Tik op het 3-stippenmenu op een activiteitenkaart en kies een doel (Tijd, Calorieën, Afstand of Geen doel).

- Bereid je voor: Tik op de activiteitenkaart, controleer uw hartslag en het type activiteit en tik op “Ga” om te beginnen.

Tijdens de training

- Belangrijke statistieken: Controleer tijd, duur, afstand, tempo, hartslag en hartslagzone.

- Muziekbediening: Veeg naar rechts om de muziek te beheren die op uw telefoon wordt afgespeeld.

- Pauzeren/stoppen: Veeg naar links op het scherm of druk op de bovenste knop.

Activiteit Geschiedenis

- Samenvatting: Bekijk de belangrijkste statistieken direct na het voltooien.

- Gedetailleerde weergave:

- Op het horloge: Open de app-lijst en selecteer “Workout records.”

- In de app: Gesynchroniseerde activiteitsgegevens bekijken in de Moto Watch Lite app.

Sportherkenning

Automatische herinneringen: Krijg een seintje wanneer je Moto Watch 120 merkt dat je bent begonnen (of gestopt) met activiteiten zoals wandelen, hardlopen, fietsen, een elliptische oefening of roeien.

Als je deze stappen volgt, kun je je workouts effectief bijhouden en je voortgang controleren met de Moto Watch 120.