App gaat over naar een nieuwe versie

App gaat over naar een nieuwe versie

We hebben een belangrijke mededeling voor u met betrekking tot een aantal aanstaande wijzigingen in onze geliefde app, en we willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat dit kan veroorzaken. Ons team heeft onvermoeibaar gewerkt om uw ervaring te verbeteren, en we zijn verheugd om de details met u te kunnen delen.

Overgang naar een nieuwe versie:

In ons voortdurende streven om uw app-ervaring te verbeteren, gaan we over op een nieuwe versie. Deze update brengt een heleboel verbeteringen met zich mee, van een gestroomlijnder ontwerp tot verbeterde functies en betere prestaties. Wij geloven dat deze veranderingen uw gebruikerservaring zullen verbeteren en de app intuïtiever en aangenamer zullen maken.

Wereldwijde lokalisatie:

Vooruitgang brengt echter ook tijdelijke beperkingen met zich mee. Momenteel is onze app alleen beschikbaar in Noord-Amerika, en we zijn ons bewust van de verwachtingen van onze wereldwijde gebruikers om deel uit te maken van de community. Onze oprechte excuses voor de frustratie die dit veroorzaakt heeft.

In de komende weken werken we er hard aan om de app toegankelijk te maken voor gebruikers wereldwijd. Deze wereldwijde uitbreiding omvat:

1. Internationale beschikbaarheid: Gebruikers buiten Noord-Amerika zullen de app binnenkort kunnen downloaden en ervan kunnen genieten in hun respectieve regio's.
2. Gelokaliseerde inhoud: Wij begrijpen hoe belangrijk het is om contact te maken met onze wereldwijde gemeenschap. Als onderdeel van deze overgang zal de app gelokaliseerde inhoud bevatten, waardoor hij relevanter en boeiender wordt voor onze verschillende gebruikers.

Wij begrijpen dat verandering een uitdaging kan zijn, en wij verontschuldigen ons oprecht voor enig ongemak tijdens deze overgangsperiode. We waarderen uw begrip en geduld terwijl we werken aan een betere, meer inclusieve app voor iedereen.

Bedankt dat u een gewaardeerd onderdeel van onze community bent. Blijf op de hoogte van verdere updates, en voel u vrij om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam als u vragen of problemen hebt.
    Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
      • Related Articles

      • Problemen met aanmelding oplossen met de nieuwe Moto Watch-app oplossen

        Beste Moto Watch gebruikers, Onze excuses voor het ongemakken die u heeft ondervonden als gevolg van verbindingsproblemen met de Moto Watch-app. Uw naadloze ervaring is onze prioriteit en wij zijn er om u te begeleiden bij een uitgebreid ...
      • Moto Watch 40: een uitgebreide gids

        Blijf op de hoogte van de status: De statusweergave biedt een momentopname van uw wellnessstatistieken. De eerste pagina toont dagelijkse stappen, verbrande calorieën en afgelegde afstand, waardoor u op de hoogte blijft van uw actieve levensstijl. ...
      • Updates over de beschikbaarheid van talen in de nieuwe Moto Watch-app

        Beste Moto Watch-gebruikers, We begrijpen dat sommigen van jullie moeilijkheden hebben ondervonden bij het toegang krijgen tot bepaalde talen binnen de app. We bieden onze oprechte excuses aan voor eventueel ongemak dat dit heeft veroorzaakt, en we ...
      • Een update over de muziekspeler: waarom het weg is en wat de toekomst in petto heeft

        Beste gewaardeerde Moto Watch 100 gebruikers, We willen graag een belangrijke wijziging aanpakken die zich heeft voorgedaan met de release van update 01.01.17 op 23 september 2022 - het verwijderen van de Music Player-functie. Waarom is de ...
      • Meldingen op Moto Watch 40:

        Meldingen instellen: 1. Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld op uw verbonden telefoon. 2. Open de "Moto Watch Lite" app op je telefoon en tik linksboven op het profielpictogram. 3. Selecteer het gekoppelde Moto Watch in het zijmenu onder 'Mijn ...