Belangrijke mededeling: Beperkte toestemmingsinstellingen voor Moto Watch App

Belangrijke mededeling: Beperkte toestemmingsinstellingen voor Moto Watch App

Beste Moto Watch-gebruikers,

We hopen dat deze boodschap u goed vindt. We willen u op de hoogte houden van een voortdurende kwestie die van invloed kan zijn op uw ervaring met de Moto Watch-app.

Momenteel worden we geconfronteerd met beperkingen in bepaalde machtigingsinstellingen, met name die met betrekking tot telefoonmeldingen. Deze instellingen zijn in afwachting van goedkeuring van Google en we willen u verzekeren dat ons team actief bezig is om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

We begrijpen de betekenis van deze kenmerken en onze excuses voor het ongemak dat in deze periode is veroorzaakt. Wees geduldig met ons als we werken eraan om ervoor te zorgen dat uw app-ervaring naadloos verloopt en voldoet aan de normen die u verwacht.

We houden u op de hoogte van de voortgang en zijn er zeker van dat uw tevredenheid onze topprioriteit is.

Dank u voor uw begrip.