Datum- en tijdinstellingen voor Moto Watch 120

Zorg ervoor dat je Moto Watch 120 de juiste datum en tijd weergeeft met deze instellingen:

De app synchroniseren

- Automatisch synchroniseren: Laat je horloge automatisch overeenkomen met de datum- en tijdinstellingen van je telefoon.

24-uurs klok

- Weergaveformaat: Kies tussen 12-uurs (AM/PM) en 24-uurs tijdweergave op basis van je voorkeur.

Datum/tijd

- Handmatig aanpassen: Stel de datum en tijd handmatig in als automatische synchronisatie met uw telefoon niet beschikbaar of gewenst is.

Door deze instellingen te beheren, kun je ervoor zorgen dat je Moto Watch 120 de huidige datum en tijd nauwkeurig weergeeft, zodat je de hele dag op schema blijft.