Storingen beheren met DND-modus

Houd onderbrekingen op afstand met de modus Niet storen (DND), waarbij waarschuwingen voor oproepen en meldingen tot zwijgen brengen. DND-modus moeiteloos inschakelen:

1. Veeg omlaag vanaf de wijzerplaat om toegang te krijgen tot snelle instellingen.
  2. Tik op het DND-pictogram en draai het wit om aan te geven dat de DND-modus actief is.
  3. Als u normale waarschuwingen wilt hervatten, tikt u nogmaals op het DND-pictogram en deactiveert u DND-modus.