Een update over de muziekspeler: waarom het weg is en wat de toekomst in petto heeft

Een update over de muziekspeler: waarom het weg is en wat de toekomst in petto heeft

Beste gewaardeerde Moto Watch 100 gebruikers,

We willen graag een belangrijke wijziging aanpakken die zich heeft voorgedaan met de release van update 01.01.17 op 23 september 2022 - het verwijderen van de Music Player-functie.

Waarom is de muziekspeler verwijderd?

De beslissing om de muziekspeler te verwijderen werd niet lichtvaardig genomen. Aanvankelijk was het opzetten van een muziekspeler een cruciaal onderdeel van de ontwikkelings- en update roadmap van ons product. Na de lancering gaven gegevens echter aan dat deze functie onderbenut was door de meerderheid van onze gebruikers.

Bij Moto Watch ligt onze primaire focus op het bieden van consistente en nauwkeurige gezondheids- en fitnessstatistieken en tegelijkertijd zorgen voor een naadloze gebruikerservaring. We erkenden dat we een aanzienlijke hoeveelheid ontwikkeltijd en middelen toewijzen aan een functie die ons product niet significant verbeterde voor de meeste gebruikers. Dit bracht ons ertoe om onze aandacht te verschuiven naar het verfijnen van de Moto Watch 100 om af te stemmen op de oorspronkelijke doelstellingen en meer middelen te wijden aan het verbeteren van ons eigen Watch OS-systeem, het aanpakken van bugfixes en het aanbrengen van algemene functieverbeteringen.

Wat moet ik doen als ik de functie terug wil?

We begrijpen dat sommige gebruikers de Music Player-functie kunnen missen en interesse hebben getoond in het herstel ervan. Hoewel we niet kunnen bevestigen of het zal worden hersteld, moet u weten dat uw feedback niet onopgemerkt is gebleven. We hebben uw verzoeken zorgvuldig geregistreerd en doorgegeven aan ons productontwikkelingsteam voor zorgvuldige afweging.

Bij Moto Watch onderzoeken we voortdurend manieren om onze klanten tevreden te stellen en aan hun behoeften te voldoen. Wees gerust, uw feedback blijft een integraal onderdeel van onze lopende discussies.

Komt de functie ergens in de toekomst terug?

Helaas kunnen we geen definitieve status opgeven bij de terugkeer van de muziekspeler of een tijdlijn opgeven voor een dergelijke herintroductie. We raden u echter aan om u te abonneren op onze nieuwsbrief of op de hoogte te blijven van onze aankondigingen voor updates over meer dan alleen de muziekspeler. We hebben spannende ontwikkelingen in de pijplijn en willen u bij elke stap op de hoogte houden.

Samen vooruit gaan.

We willen onze oprechte dankbaarheid uiten voor uw onwrikbare steun en feedback tijdens deze transitie. Het verwijderen van de muziekspeler was een uitdagende beslissing, maar het heeft ons in staat gesteld om onze communicatie te verbeteren en de behoeften en verwachtingen van onze klanten beter te begrijpen.

Uw keuze voor de Moto Watch 100 en uw voortdurende ondersteuning inspireren ons om het horloge voortdurend te verfijnen en te verbeteren om af te stemmen op uw behoeften en voorkeuren.

Als u hulp nodig hebt of vragen heeft, staat ons toegewijde klantenserviceteam slechts een klik verwijderd om u te helpen.

Dankjewel voor het doorgeven van een wijziging. We zullen je suggestie bekijken.