Moto Watch 40: een uitgebreide gids

Blijf op de hoogte van de status:
De statusweergave biedt een momentopname van uw wellnessstatistieken. De eerste pagina toont dagelijkse stappen, verbrande calorieën en afgelegde afstand, waardoor u op de hoogte blijft van uw actieve levensstijl.

Gezondheid van het hart in één oogopslag:
Moto Watch 40 bewaakt voortdurend uw hartslag en biedt realtime inzichten. Swipen naar de hartslagwidget onthult een grafische weergave, huidige hartslag en de hoogste en laagste hartslag van de dag.

Naadloze slaaptracking:
Volg automatisch uw slaappatroon door het horloge te dragen tijdens de slaap. De Moto Watch 40 berekent slaapfasen, toegankelijk op de slaapwidget. Slaaptracking sluit aan bij de tijd die is ingesteld in de Moto Watch Lite APP, met standaardduur tussen 12.00 en 8.00 uur en biedt een uitgebreid overzicht binnen een uur na het wakker worden.

Vind balans met adem:
De ademwidget introduceert een ademhalingsfunctie met snelle, soepele en langzame modi. Kies de duur van 1 tot 5 minuten, het bevorderen van mindfulness en ontspanning.

Weerupdates:
Blijf klaar voor het weer met de weerwidget en toon de huidige omstandigheden voor uw locatie. Zorg ervoor dat de Moto Watch internettoegang heeft via een verbonden mobiel apparaat, met locatiemachtiging verleend in de Moto Watch-app.

Muziekcontrole op uw pols:
Bedien moeiteloos muziek of media op uw verbonden mobiele telefoon met de Moto Watch 40. Ga naar de muziekwidget om afspeel-/pauzeren, vorige en volgende nummers te beheren. Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld op uw mobiele apparaat en dat er een actieve mediamelding is voor naadloze controle.

Extra functies: Stopwatch en Timer:
De Moto Watch 40 gaat verder dan gezondheidsstatistieken met praktische functies zoals Stopwatch en Timer.

- Stopwatch:Start, pauzeer en reset de stopwatch met eenvoudige klikken in de stopwatch widget.
- Timer:Kies vooraf ingestelde afteltellingen of pas de duur van uw timer aan. Start uw timer door de gewenste minuten te selecteren of uw afteltduur aan te passen, waardoor uw tijdbeheermogelijkheden worden verbeterd.

Ontdek deze veelzijdige functies in de Moto Watch 40, waardoor het meer is dan alleen een tijdregistratieapparaat - een metgezel voor uw wellness- en dagelijkse activiteiten.