Moto Watch 40 oplaadrichtlijnen

Moeiteloos oplaadproces:

Houd uw Moto Watch 40 moeiteloos ingeschakeld met deze oplaadinstructies:

1. Aansluitlader aansluiten:Bevestig het USB-einde van de meegeleverde oplader aan een computer of oplaadsteen.
  2. Watch voorbereiden:Verwijder het horloge, zodat de rug droog en vrij van puin is.
  3. Lader uitlijnen:Breng het POGO-penuiteinde van de lader in de buurt van de metalen pennen op de achterkant van het horloge.
  4. Magnetische uitlijning:Laat de magneten in de lader en kijk moeiteloos uitlijnen, wat de juiste oriƫntatie voor het opladen garandeert.
  5. Oplaadinitiatie:Zie dat het horloge trillen als het opladen begint en het huidige laadniveau voor uw gemak weergeeft.