Plaatsing op de pols en opladen van je Moto Watch 120

Voor nauwkeurige metingen en optimale prestaties is het belangrijk dat je je Moto Watch 120 op de juiste manier draagt en oplaadt. Volg deze richtlijnen voor de beste ervaring.

Optimaal dragen

Dagelijks gebruik:

- Positie: Draag het horloge ten minste een vingerbreedte onder je polsbot.

- Pasvorm: Zorg voor een goede pasvorm, zodat er geen licht uit de sensor lekt.

Tijdens activiteit:

- Positie:*Draag het horloge twee vingerbreedtes onder uw polsbot.

- Pasvorm: Het horloge moet iets strakker zitten dan normaal, maar niet zo strak dat de bloedstroom wordt beperkt.

Uw Moto Watch 120 opladen

Voer de volgende stappen uit om uw Moto Watch 120 op te laden:

1. Sluit de oplaadkabel aan op een USB-stroombron.

2. Breng de oplaadpinnen op de achterkant van het horloge op één lijn met het oplaadstation of de dock.

3. Zorg ervoor dat het horloge goed in de houder of het dock is geplaatst en het opladen begint. U moet een oplaadindicator op het horlogescherm zien.

Tips voor het opladen

- Laad het horloge op een koele, droge plaats op.

- Stel het horloge tijdens het opladen niet bloot aan extreme temperaturen.

- Het wordt aanbevolen om de originele oplaadkabel en adapter te gebruiken die bij het horloge zijn geleverd.