Problemen met de verwerking van bestellingen met orderverwerking

Problemen met de verwerking van bestellingen met orderverwerking

Als u al uw gegevens hebt ingevoerd, maar problemen ondervindt tijdens het proberen uw bestelling te voltooien, zijn hier enkele stappen om het probleem op te lossen:

1. Verificatie van de betalingsmethode:Zorg ervoor dat de geselecteerde betaalmethode geldig is en voldoende geld beschikt om de aankoop te dekken. Overweeg indien mogelijk een alternatieve betaalmethode te gebruiken. Raadpleeg onze handleiding voor betaalmethoden om onze ondersteunde betalingsopties te verkennen.
  2. Verificatie van het afleveradres:Controleer of het door u opgegeven afleveradres zich in de door u aangewezen regio of land bevindt.
  3. Internetverbinding:Schakel over naar een andere, vertrouwde internetverbinding als er een beschikbaar is. Soms kunnen zich problemen voordoen als gevolg van netwerkproblemen.
  4. Browserconfiguratie:Zorg ervoor dat u een standaard webbrowser gebruikt die geen proxienetwerk gebruikt. Dit kan van invloed zijn op het afrekenproces.
  5. Browsermodus:Vermijd het gebruik van incognito- of privébrowsermodi, omdat ze het indienen van bestellingen kunnen verstoren.
Als u deze stappen voor probleemoplossing hebt geprobeerd en problemen blijft ondervinden bij het indienen van uw bestelling, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam. Om ons te helpen het probleem snel op te lossen, moet u zoveel mogelijk details geven. Vergeet echter niet om uw volledige kaartnummer of CVV niet bekend te maken om veiligheidsredenen.

Wij zijn er om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw bestelling succesvol wordt verwerkt.