Optimale polsplaatsing van de pols

Comfort en functionaliteit waarborgen:

Begin aan een naadloze horlogeervaring door vast te houden aan de juiste polsplaatsingspraktijken.

Dagelijkse slijtage:
Verbeter de nauwkeurigheid van de optische hartslagsensor door uw horloge ten minste één vinger onder uw polsbeen te dragen tijdens dagelijkse activiteiten. De rug van het horloge moet constant contact houden met uw pols, zodat er geen licht aan de sensor ontsnapt.

Tijdens activiteit:
Plaats het horloge ten minste twee vingers breedte onder je polsbot. Streef naar een iets nauwsluitende pasvorm dan dagelijkse slijtage om beweging tijdens activiteit te beperken, zonder afbreuk te doen aan de doorbloeding.