Systeemfuncties voor Moto Watch 120

Je Moto Watch 120 biedt verschillende systeemfuncties om de prestaties te helpen beheren en onderhouden. Hier lees je hoe je ze opent en gebruikt:

Herstart

Geef je horloge een nieuwe start door het opnieuw op te starten.

Uitschakelen

Zet je horloge uit. Houd de bovenste knop langer dan 3 seconden ingedrukt om het horloge weer in te schakelen.

Reset

Wis alle gegevens en zet het horloge terug naar de fabrieksinstellingen. Voor deze actie moet je het horloge opnieuw aan je telefoon koppelen.

QR-code

Scan deze code om eenvoudig de Moto Watch Lite-app te downloaden, die extra functies en functionaliteit voor je horloge biedt.

Over

- Naam apparaat: Bekijk de naam van je horloge en tik erop om regelgevende informatie te openen.

- Firmwareversie: Controleer de huidige softwareversie op je horloge.

- MAC-adres: Deze unieke identificatie helpt je horloge te identificeren voor connectiviteit en probleemoplossing.

Door deze systeemfuncties te gebruiken, kunt u de prestaties van uw Moto Watch 120 onderhouden en optimaliseren.