Taalvoorkeuren optimaliseren

De kern van de ontwerpfilosofie van de Moto Watch 100 is een toewijding om verbonden te blijven met je voorkeuren door je keuzes op je verbonden mobiele apparaat en app.

Je taal instellen is een eenvoudig proces:

1. Selecteer de taal die je wilt gebruiken voor de app op je horloge.

2. Zodra de taal op je horloge is ingesteld, kies je “volg systeemtaal” onder apparaatinstellingen in de app voor consistente taalafstemming.

Als je problemen ondervindt, vooral als de tijd op je horloge niet overeenkomt met je mobiele apparaat, raden we je aan contact op te nemen met ons speciale ondersteuningsteam op support@motowatch.com. Onze experts zijn er om je te helpen en ervoor te zorgen dat je Moto Watch 100 naadloos functioneert.