Theatermodus en omlaag-knopconfiguratie

Verbeter je Moto Watch 120 ervaring met de Theatermodus en aanpasbare acties op de knop Omlaag:

Theatermodus

- Afleidingsvrije instellingen: Dim het scherm onmiddellijk en schakel activeringsbewegingen uit voor een afleidingsvrije ervaring.

- Activering: Veeg omlaag vanaf de wijzerplaat en tik op het pictogram Theatermodus.

Knop omlaag configuratie

- Functionaliteit aanpassen: Kies welke actie de onderste knop uitvoert op basis van je voorkeuren.

- Stappen:

1. Druk op de onderste fysieke knop om de instellingen voor de omlaag-knop te openen.

2. Selecteer de gewenste actie uit de beschikbare opties (bijv. activiteitenlijst openen, enz.).

Door gebruik te maken van de Theatermodus en de knop Omlaag aan te passen, kun je je Moto Watch 120 optimaliseren voor je specifieke behoeften en voorkeuren.