Updates over de beschikbaarheid van talen in de nieuwe Moto Watch-app

Updates over de beschikbaarheid van talen in de nieuwe Moto Watch-app

Beste Moto Watch-gebruikers,

We begrijpen dat sommigen van jullie moeilijkheden hebben ondervonden bij het toegang krijgen tot bepaalde talen binnen de app. We bieden onze oprechte excuses aan voor eventueel ongemak dat dit heeft veroorzaakt, en we willen jullie op de hoogte houden van de stappen die we nemen om deze problemen aan te pakken.

Lopende verbeteringen:

We willen u laten weten dat we actief bezig zijn met het oplossen van bugs en het verbeteren van vertalingen om een soepelere en betrouwbaardere ervaring voor alle gebruikers te bieden. Ons ontwikkelingsteam is toegewijd aan het zorgen dat elke taal niet alleen beschikbaar is, maar ook een hoogwaardige en nauwkeurige weergave van de inhoud biedt.

Om deze verbeteringen te vergemakkelijken, zijn sommige talen tijdelijk niet beschikbaar. Wees gerust dat deze talen binnenkort opnieuw worden geïntroduceerd terwijl we hard werken om hun prestaties binnen uw app te verbeteren.

Hoe u kunt helpen:

Als uw voorkeurstaal momenteel niet beschikbaar is of als er een specifieke taal is die u graag toegevoegd zou zien, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam. Uw inzichten zijn cruciaal, en we willen samenwerken om de Moto Watch-app toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk gebruikers.

Uw stem telt:

Als u problemen ondervindt, feedback heeft over een specifieke taal of aanvullingen wilt aanvragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam via: Support@Motowatch.com. We waarderen uw input, en uw suggesties hebben directe invloed op de talen die we prioriteren en introduceren in toekomstige updates.

We waarderen oprecht uw geduld en begrip terwijl we deze verbeteringen doorvoeren. Uw feedback is de drijvende kracht achter onze toewijding om een meer inclusieve en gebruiksvriendelijke ervaring voor iedereen te creëren.

Dank u voor het lid zijn van de Moto Watch-community.